Plånboksfodral för iPhone 13 Pro i skinn och syntet

21 Jun

Tillbehör har blivit ett måste för telefonägare. Oavsett om du vill skydda din telefon från smuts och repor, eller om du vill ha något snyggt som kompletterar ditt nya köp finns det ett tillbehör för dig. Några av de mest populära iPhone-tillbehören kommer i form av plånboksfodral. Dessa spännande fodral ger telefonen en plats att förvara kort, kontanter och andra värdesaker på.

För den som inte är ute efter plånboksfodral för iPhone 13 Pro, utan hellre vill ha ett klassiskt skal i silikon, finns naturligtvis också en uppsjö varianter i hyllorna. Så vad är skillnaden mellan ett skal, TPU-fodral och ett plånboksfodral för iPhone 13 Pro?

Säker användning med ett plånboksfodral för iPhone 13 Pro

Plånboksfodral kommer ofta med ett fallskydd. Det innebär att om telefonen glider ur handen absorberar fodralet stöten innan telefonen gör det. Och det kan rädda din telefon från ett mycket värre öde! Dessa skydd finns i en mängd olika material, stilar och utföranden. Fallskydd kommer vanligtvis i två delar. Den första är en stötfångare som passar över telefonens framsida och ger skydd. Den andra är luftkuddar eller annan isolering som absorberar stöten och sprider kraften genom en stötdämpande bas, vilket skyddar din telefon.

Även om det finns många aktörer på marknaden som kan hjälpa till med såväl reparationer som byte av viktiga komponenter, är det ofta en billigare prislapp om man investerar i ett bra fodral som förebygger dessa situationer.

Prisvärda plånboksfodral för iPhone 13 Pro


När det gäller tillbehör och fodral till iPhone är märkesfrågan inte obetydlig. Vissa företag har gått långt för att etablera sig i toppskiktet av fodral och mobiltillbehör.

Även om det många gånger kan vara ett rykte de kan leva upp till i fråga om hållfasthet och funktion, kan man också hitta en rad andra fabrikat med snudd på lika bra funktion. Att noga gå igenom utbudet när det kommer till plånboksfodral för iPhone 13 Pro kan visa sig vara värt tiden.