Så kan du låna pengar till renovering

2 Mar

Att renovera hemma kan vara ett stort projekt. Det kan också kräva mycket pengar för att genomföra det. Att låna pengar till renovering kan vara ett alternativ för dem som inte har tillräckligt med sparade pengar för att täcka kostnaderna. … Read More »

Rekrytering inom Socionomyrket

7 Feb

Rekrytering är en av de viktigaste och mest strategiska processerna för företag och organisationer. Att hitta rätt personal är avgörande för att uppnå framgång och effektivitet. Inom socionomyrket, som handlar om att arbeta med människor och samhällets välfärd, är det … Read More »

Fördelaktigt att jobba via bemanning som sjuksköterska

30 Sep

Bemanningssjuksköterskor kallas den grupp sjuksyrror som hyrs ut till vårdgivare via bemanningsföretag. Dessa uthyrningar kan antingen ske på kortare sikt eller med en lite längre horisont. När du väljer att jobba via bemanning som sjuksköterska hyrs du in av vårdgivaren … Read More »

Kamerabevakning inom bostadsrättsförening?

28 Jun

Får en bostadsrättsförening montera upp kamerabevakning utan tillstånd? Vad krävs av medlemmarna och vad kan bevakas? År 2018 genomfördes lagändringar kring kamerabevakning. Privata verksamheter behöver inte längre söka tillstånd. Eftersom en bostadsrättsförening anses vara en privat verksamhet krävs alltså inte … Read More »

Vad kostar det med botox?

27 Dec

Pannrynkor, ögonbrynslyft eller Lip Flip? Det är bara tre av de behandlingar som genomförs med botox utifrån ett skönhetsperspektiv. Men vad kostar det? Följande priser hittas hos en salong i Stockholm. Pannrynkor Pannan är ett av de vanligaste ställena att … Read More »